Frans Bogerman, Leo Hooft, Huib Smits, Nico v Vliet Johan Prooij in willekeurige volgorde.
Frans Bogerman, Leo Hooft, Huib Smits, Nico v Vliet Johan Prooij in willekeurige volgorde.

Pensionarissen en Jubilea bij Jan de Bakker b.v.

Actueel 678 keer gelezen

Den Bommel - Jongstleden 1 september was het groot feest bij Jan de Bakker transport in Den Bommel. De reden was dat er 5 huldigingen waren te weten, Frans Bogerman met pensioen en 41 jaar in dienst, Leo Hooft met pensioen en 38 jaar in dienst, Huib Smits 12.5 jaar in dienst, Nico v Vliet 12.5 jaar in dienst en Johan Prooij 12.5 jaar in dienst.


Zoals traditie getrouw worden de jubilea met hun eigen vrachtwagen opgehaald en onder luid getoeter naar het bedrijfspand aan de Molendijk gereden waar ze gehuldigd werden en het feest werd gevierd, alleen voor Leo was het ff wat anders want hij was 15 jaar planner op kantoor en werd door Jan de Bakker zelf gehaald met de nieuwe Mercedes vrachtwagen die was afgeleverd omdat het bedrijf jan de bakker Transport ook 70 jaar bestond dit jaar, dus het was dubbel feest.

Nadat alle jubilea waren gehuldigd en de cadeaus in ontvangst waren genomen kon het feest losbarsten met de familie en kinderen en de andere genodigden.

Zo was er een grote BBQ met diverse salades en een barretje voor de dorst te lessen en de kinderen konden zich vermaken op de springkussens en zo werd het feest tot in de late uurtjes gevierd en kan men met z'n allen terug kijken op een geslaagd feest en hopelijk kan men over 12.5 jaar nogmaals deze mensen huldigen en hoopt men namens directie en personeel dat Frans en Leo enorm gaan genieten van hun pensioen.
Daarnaast wil de directie en pv bestuur alle vrijwilligers nogmaals bedanken voor hun hulp om dit feest tot een succes te maken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant