Afbeelding

Lekker Nazomeren in de Overkant op 15 september

Actueel 277 keer gelezen

Ouddorp - In navolging van een goed verlopen middag vorig jaar heeft Soroptimistclub Goeree-Overflakkee besloten wederom 'Lekker Nazomeren' te organiseren. Op zaterdag 15 september van 15.00 uur tot 19.00 uur kunt u onder het genot van een drankje en tapas genieten van live music van Flakkeese bodem.

Voor u treden op 4Something (band), Sax'a'holic (saxofoon), Thijmen&Tamara (gitaar/zang), Slice of Live (gitaar/zang), TZN (band) en Jorinde (vleugel/zang).
De musici zullen belangeloos optreden, de tapas worden gemaakt door de soroptimisten. Lekker Nazomeren wordt gehouden bij Galerie en Theetuin De Overkant, Dijkstelweg 33 in Ouddorp.

De Soroptimistclub Goeree-Overflakkee, onderdeel van een wereldwijde serviceorganisatie van vakvrouwen die de positie van vrouwen wereldwijd wil verbeteren, is vorig jaar gestart met fundraising en activiteiten om de School for Justice mogelijk te maken. Daarom vragen de soroptimisten 5 euro entree en is het mogelijk bij binnenkomst bonnen te kopen om deze in te wisselen voor een drankje of een (zoet of hartig) tapasplankje. Het ontvangen bedrag zal ten goede komen aan School for Justice, een project van Free a Girl.

De School for Justice is zowel een fysieke school als een educatief programma voor meisjes in India, die door Free a Girl uit de prostitutie zijn gehaald of onderschept uit kinderhandel.

Entreebewijzen voor Lekker Nazomeren kunt u, liefst vooraf, bestellen via aanmelding.soroptimistgo@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant