Er wordt aandacht besteed aan onder andere diafragma, sluitertijd, iso, scherpstelling en compositie. (foto: Ellen van den Doel)
Er wordt aandacht besteed aan onder andere diafragma, sluitertijd, iso, scherpstelling en compositie. (foto: Ellen van den Doel)

Basiscursus fotografie in het Wijkcentrum in Middelharnis

Actueel 309 keer gelezen

Middelharnis - De zomervakantie loopt ten einde, dus weer frisse energie voor nieuwe uitdagingen. Vanaf september starten de basiscursussen fotografie weer.

Heeft u een digitale spiegelreflexcamera, systeemcamera (of een andere camera die handmatig ingesteld kan worden) en heeft u het idee dat er meer uit gehaald kan worden? Fotografeert u altijd op de automatische stand maar zou u graag meer controle willen hebben over het eindresultaat? Dan is de basiscursus fotografie wat voor u. In deze cursus worden de basisbegrippen van de fotografie aangeleerd. Er wordt aandacht besteed aan onder andere diafragma, sluitertijd, iso, scherpstelling en compositie.
Beginners
Deze cursus is geschikt voor de beginnende fotograaf. Er wordt gestart met een theoretisch gedeelte en daarna wordt het geleerde in de praktijk gebracht. Doordat het maximale aantal deelnemers 9 personen is, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Er is keuze uit de volgende data: 15 september, 13 oktober, 17 november en 15 december. De cursussen worden gegeven in het Wijkcentrum in Middelharnis gegeven. De cursusdag is van 9.00 uur tot 15.30 uur.

Informatie
Kijk voor meer informatie op de website. Inschrijven kan via de website www.el-foto.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant