Martin vierde onlangs zijn 40-jarig jubileum als kerkorganist en heeft een cd uitgebracht, opgenomen in Parijs: 'Concert d'Orgue à Paris'.
Martin vierde onlangs zijn 40-jarig jubileum als kerkorganist en heeft een cd uitgebracht, opgenomen in Parijs: 'Concert d'Orgue à Paris'.

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland op 23 augustus

Actueel 335 keer gelezen

Dirksland - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirksland. Martin Mans speelt jouw verzoek! … is het thema. De luisteraar wordt bij de inhoud betrokken en kan een verzoek indienen waaruit Martin een keuze maakt. Eén onderdeel van het programma is aan de verzoeken gewijd. Verder speelt hij een improvisatie over het thema 'Trouw' en heeft hij een Meditatief moment. Er staan overigens ook klassieke werken op het programma zoals: 'Air' van Bach en de 'Toccata' Suite gotique van Boëllmann.

Martin vierde onlangs zijn 40-jarig jubileum als kerkorganist en heeft daarvoor een cd uitgebracht die hij heeft opgenomen in Parijs: 'Concert d'Orgue à Paris'. Deze cd staat centraal tijdens de orgelconcerten in de zomer. Martin is een gepassioneerd musicus die van ieder concert een hoogtepunt weet te maken. De mogelijkheden van het orgel zijn legio. 'Je hebt een heel orkest tot je beschikking' zijn woorden die de organist vaak gebruikt.

Aanvang: 20:00 uur
Locatie: Hervormde Kerk, Ring 2, Dirksland
Toegang: € 10,= Online en bij reservering € 9,=.
Leden PCOB, KBO en ANBO: € 8,=.
Kinderen t/m 11 jaar € 5,=.
Reserveren: www.martinmans.nl of t. 06-25391903
Ook kaartverkoop aan de kerk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant