Afbeelding

De drie Linden Makelaardij is verhuisd

Actueel 335 keer gelezen

Middelharnis is een ervaren makelaarskantoor rijker. De 3 Linden Makelaardij, inmiddels 10 jaar gevestigd in Dirksland, is op 6 augustus verhuisd naar het prachtige pand naast het Diekhuus. De eerste 7 jaar waren ze gevestigd aan de Voorstraat in Dirksland, met 3 linden voor de deur (vandaar de naam De 3 Linden). Omdat het team groeide, verhuisden ze daarna voor een aantal jaren naar een pand aan de Watertoren. Een turbulente, leerzame en interessante tijd ligt achter hen. Tijd voor een nieuwe stap. 

Toen de ruimte aan het Beneden Zandpad in Middelharnis (naast Croissy) vrij kwam, dachten ze al snel "wat een perfecte locatie voor ons makelaarskantoor!". Ze hebben even getwijfeld of ze het vertrouwde Dirksland wel wilden verlaten in verband met de vele opdrachtgevers aldaar. Maar Terry en Marianne verlaten Dirksland privé niet, ze wonen er met veel plezier en blijven dat ook zeker doen. Dus de band met Dirksland blijft en dat vinden ze een prettig idee. 
Omdat het na 10 jaar tijd werd de horizon te verbreden, heeft De 3 Linden uiteindelijk de knoop toch doorgehakt. Vanaf 7 augustus zijn ze te vinden naast Croissy. Vanaf het terras van dit restaurant kunt u straks 'huizen kijken'. Want ondanks het digitale tijdperk, bereikten hen steeds meer berichten dat een ouderwetse etalage waarin huizen worden getoond, toch een fijne onderbreking is van een middagje winkelen. Dus de etalage is weer terug. En nog een leuke bijkomstigheid, er staan weer linden voor de deur! 

Het kantoor is maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.30 uur geopend en telefonisch bereikbaar tot 22.00 uur. In de avonduren en op zaterdag wordt er op afspraak gewerkt. Stap gerust eens binnen voor een vrijblijvende kennismaking met het 4-koppig team. 
Neem voor meer informatie over de diensten van D3L contact op, of kijk op de website: www.d3l.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant