Afbeelding

Voordelig op reis met de Samen Uit Dagkaart Connexxion

Actueel 914 keer gelezen

1+1 gratis in juli en augustus

Een dagje voordelig met de bus tijdens de daluren? Dat kan met de Samen Uit Dagkaart van Connexxion. Het vervoerbewijs geldt voor maximaal twee volwassenen. Tot en met 25 augustus is dit vervoerbewijs extra aantrekkelijk geprijsd en het mogelijk om met maximaal 4 volwassen mee te reizen. Het buskaartje geldt na 9:00 op werkdagen. In het weekend kan er de hele dag worden gereisd. De Samen Uit Dagkaart kost 16 euro en is te koop bij de buschauffeur. Betalen werkt eenvoudig met pinpas of creditcard.

De Samen-uit-dagkaart is geldig in alle bussen (ook R-net) van Connexxion in de regio Hoeksche Waard/Goeree Overflakkee. Met de Samen-uit-dagkaart HWGO ontdek je alle hoogtepunten van de Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Of reis door naar Rotterdam Zuidplein naar Hellevoetsluis. Geen gedoe met parkeren én een besparing op parkeerkosten.

Kinderen altijd gratis na 9:00
Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen na 9.00 uur altijd gratis met de bus met het gratis Kinder-ritkaartje. Kinderen van 0-4 reizen altijd gratis, ongeacht het tijdstip.

?Een greep uit de uitjes die goed bereikbaar zijn met de bus
1.Zeehondenopvang A Seal en de Expo Stellendam, bereikbaar met lijn 104: Zeehonden; één van de big five van Staatsbosbeer, komen in het wild voor aan de kust van Goeree-Overflakkee. Ze zwemmen in de Noordzee en liggen te zonnebaden op de zandbanken voor de kust.
2. Faunapark in Nieuwe-Tonge, bereikbaar met lijn 138:Faunapark Flakkee is gelegen in de Duivenwaardsepolder, u kunt hier dieren zien die bijna in geen enkele andere dierentuin te zien zijn, zoals bijvoorbeeld de hutia's, de tijgergenetkat, tayra's en zelfs een prachtige moeraskat die in de hele Benelux verder niet te zien is. U wordt verwelkomt door de stokstaartjes die al op u wachten, de uilen kijken vanuit de hoogte op u neer terwijl u de ara's al van verre hoort roepen.
3. Gezellige dorpskernen van Ouddorp, Brielle, Middelharnis of Goedereede, bereikbaar met lijn 104 104,134, 436.
4. Rotterdam Zuidplein, het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland, bereikbaar met 160,164,166,170,171,172, 174,176,177, 436 en 437.
5. Ouddorp en Brouwersdam, bereikbar met lijn 104 en 134: Aan de westkant bij Ouddorp en de Brouwersdam tref je kilome­terslange, brede zandstranden. Hier kun je wandelen, genieten van de zonsondergang, beachvolleyballen of gewoon lekker luieren. Je vindt er winkels, restaurants en gezelligheid.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant