Vrijdag 21 september 2018: zesde editie Muziek in de Voorstraat 'wereldburgers' | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl

Vrijdag 21 september 2018: zesde editie Muziek in de Voorstraat 'wereldburgers'

  •   25 keer gelezen   Actueel

Werkgroep Muziek in de Voorstraat Middelharnis presenteert met genoegen het programma van de zesde editie van Muziek in de Voorstraat 2018, die als motto meekrijgt 'wereldburgers in Middelharnis'. Het gevarieerde internationale programma is te beluisteren in de huizen van vier families in de Voorstraat die hun huiskamer beschikbaar stellen. De ontvangst voor het festival is vanaf 19.15 uur in het oude Raadhuis, het programma begint om 19.45 uur.

Kaarten van € 25 (inclusief koffie en verfrissing) kunnen worden gereserveerd via muziekindevoorstraat@gmail.com Mail uw naam en gewenste aantal kaarten en ontvang per ommegaande de betaalinstructie.

Programma
De Noorse broer en zus Andreas en Julie Rokseth studeren aan het Rotterdamse conservatorium Codarts. Ze spelen in de ongebruikelijke maar prachtige combinatie van bandoneon en harp.
De Goereese folk zangeres Clementine heeft een nieuw album opgenomen in Nashville: Letting Go. Het album is geproduceerd door Nashville's songwriter & performer Wyatt Easterling. Zij komen samen naar Muziek in de Voorstraat. Romy de Winter en Alex Chater vormen een jong en veelbelovend klassiek duo viool en piano. Jasper Rosmalen en Stanislav Jusufovic (viool en accordeon) nemen dit jaar de jazz-component voor hun rekening.

Muziek in de Voorstraat wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Goeree-Overflakkee en sponsors. De werkgroep is onderdeel van Stichting Podium Goeree-Overflakkee.

Kaartverkoop
Mail uw naam en gewenste aantal kaarten en u ontvangt per ommegaande de betaalinstructie.
De kaartverkoop wordt verzorgd door Stichting Podium Goeree-Overflakkee.
Uw reservering is geldig nadat uw betaling is ontvangen. Uw toegangsbewijs ontvangt u bij aankomst op Muziek in de Voorstraat. De Werkgroep organiseert het festival onder voorbehoud van voldoende verkoop van kaarten.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>