Afbeelding
Foto: Jacquelien Wielaard

Nieuwe enquête Tip Goeree-Overflakkee

Actueel 350 keer gelezen

Donderdag 12 juli is er weer een enquête voor het TipGoereeOverflakkee panel waarvan de huidige status 274 leden is. Onderwerp is deze keer de evenementen die worden georganiseerd in onze gemeente.

Groot Goeree-Overflakkee en Toponderzoek willen de betrokkenheid van de inwoners van Goeree-Overflakkee en omstreken vergroten. Via het panel TipGoereeoverflakkee.nl kunnen alle inwoners op Goeree-Overflakkee hun mening kenbaar maken over onderwerpen die leven in hun samenleving.

Inschrijven betekent meepraten over inspirerende zaken
Op www.TipGoereeoverflakkee.nl kan iedereen een aanmeldingsformulier invullen. Van tijd tot tijd worden deelnemers gevraagd naar hun mening over actuele onderwerpen. Donderdag 12 juli gaat er om 12.00 uur een nieuwe vragenlijst de deur uit. Onderwerpen daarin zijn onder meer de evenementen die op Goeree-Overflakkee worden georganiseerd en de afstemming daarvan op elkaar.  Nieuwe deelnemers kunnen zich hiervoor aanmelden.

Iedereen die woont of werkt op Goeree-Overflakkee kan meedoen
De deelnemers zijn en blijven anoniem en kunnen per onderzoek zelf beslissen of ze meedoen. Ze zijn niets verplicht. Na een onderzoek kunnen deelnemers de resultaten teruglezen in de Groot Goeree-Overflakkee of op www.TipGoereeoverflakkee.nl. Het invullen van een enquête duurt slechts enkele minuten en de onderwerpen zijn sterk afhankelijk van de actualiteit.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant