Afbeelding

Zaterdag rommelmarkt aan de Duindijk

Actueel 1.457 keer gelezen

Aanstaande zaterdag zullen zeker weer duizenden bezoekers de boerderij van Aat en Corine Arkenbout bezoeken.

De jaarlijkse boeren rommelmarkt met zowel Flakkeese als Voornse invloeden, hoort bij de drukst bezochte markten in de regio en is al jaren goed voor 4000 bezoekers en meer. De markt heeft behalve tientallen kramen van particulieren met onverwachte vondsten uit het verleden, ook kramen met streekproducten.

Er zullen ongetwijfeld kersen, aardbeien en nog veel meer fruit te koop zijn tegen polderprijzen, maar ook voor boerenkaas, aardappelen en uien kunt u op deze markt terecht.
De Flakkeese omroep geeft acte de présence en er zal zeker ook levende muziek zijn. Wie weet staat ook de palingroker er weer en wordt er gebakken vis verkocht.

Een aparte trekpleister voor fotografen en oude techniek liefhebbers, is de grote tentoonstelling van oude bromfietsen (Kreidler, Zündapp, Solex, Benelli enz) Tractoren, landbouwmachines en zeker ook oude automobielen en vrachtwagens.

De toegang is gratis en het wordt bijzonder mooi weer. Een gezellig uitje voor de hele familie en bovendien een lesje in landbouwgeschiedenis. UItgekeken? U bent op loopafstand van het Quackjeswater. Locatie: Duindijk 5 Rockanje. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant