Deze bijzondere expositie werd muzikaal ondersteund op viool door, eveneens twee talentvolle kinderen namelijk Eva van Oudenaarden (10 jaar) en Hannah van Toor (10 jaar)
Deze bijzondere expositie werd muzikaal ondersteund op viool door, eveneens twee talentvolle kinderen namelijk Eva van Oudenaarden (10 jaar) en Hannah van Toor (10 jaar)

Opening expositie Kunstklas Middelharnis

Actueel 257 keer gelezen

Middelharnis - De `kunstklas Middelharnis` olv kunstenaar Sebastian van Houwelingen en de `kinderkunstklas Dogma`olv kunstenaar Wesley van Konijnenburg, exposeren tot en met 2 augustus in het gemeentehuis van Hellevoetsluis. Afgelopen woensdag 4 juli opende de wethouder kunst & cultuur van de gemeente Hellevoetsluis mw. Margriet Den Brok deze bijzondere expositie. Op deze expositie zijn een veertig tal bijzondere kunstwerken te zien allen gemaakt door onder andere kinderen (7 t/m 12 jaar) van de kunstklas Middelharnis.

De kunstklas van Middelharnis wordt begeleid door de Middelharnisse kunstenaar Sebastian van Houwelingen. Wekelijks komt de groep bij elkaar in het atelier van Sebastian, welk gehuisvest is in het gebouw van het JaC in Middel;harnis, om onder zijn leiding les te krijgen in het vervaardigen van kleurrijke kunstwerken maar ook in het striptekenen.

Informatie over deze leerzame creatieve activiteit kunt u verkrijgen via de website: svanhouwelingen.com.

Op uitnodiging van de kinderkunstklas van stichting Dogma, welk inmiddels haar 25 jarig jubileum viert, exposeerde de kunstklas mee in het gemeentehuis van Hellevoetsluis.

Deze bijzondere expositie werd muzikaal ondersteund op viool door, eveneens twee talentvolle kinderen namelijk Eva van Oudenaarden (10 jaar) en Hannah van Toor (10 jaar).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant