Afbeelding

Blofkluitleerlingen

Actueel 212 keer gelezen

Melissant - Bij de Vrolijke Fluiters in Melissant wordt na de zomervakantie weer een nieuwe groep blokfluitleerlingen gevormd.  Kinderen in de leeftijd van 7- 11 jaar die graag blokfluit willen leren spelen en noten willen leren lezen zijn van harte welkom.

Er wordt gebruik gemaakt van aantrekkelijk lesmateriaal en diverse muzikale spelletjes. Binnen de lessen is ook aandacht voor een juiste houding en ademhaling. En natuurlijk wordt het seizoen, dat loopt van eind september tot mei, afgesloten met een echt Vrolijke Fluiters optreden in Melishof.

Aangezien blokfluitles in groepsverband plaatsvindt, kan de les tegen gereduceerd tarief gegeven worden. De groep start na de zomervakantie, dus wees er op tijd bij!

Blokfluitles is niet het enige professionele muziekonderwijs dat bij Fam. De Lange in Melissant gegeven wordt. Ook voor les op de dwarsfluit, klarinet, saxofoon, hobo en fagot kunt u hier terecht. Deze lessen worden wel op individuele basis gegeven.

Vraag nog voor de vakantie vrijblijvend meer informatie aan via telefoonnummer 0187-602620 of stuur een e-mail naar aj-delange@kpnmail.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant