Afbeelding
Foto Niels Braal

‘Genieten OP Voorne-Putten’

Actueel 988 keer gelezen

Voorne-Putten is een prachtig eiland, dat weet iedereen die er woont, en ook steeds meer vakantiegangers en toeristen vinden hun weg naar ons eiland. Uitgestrekte polders afgewisseld met mooie stranden, water, duinen, bossen en gezellige dorpen en steden hebben veel te bieden voor jong en oud.

Ook de komende maanden wordt er op heel Voorne-Putten weer volop genoten van kleine én grote culturele evenementen, festivals, concerten, excursies, het gezellige aanbod aan horeca en shoppen in de vele leuke en bijzondere winkels. Van het historische Brielle tot het moderne stadshart van Spijkenisse; er is altijd wat te beleven!

Wat denk je van een sloep huren, paardrijden, genieten van een terrasje, heerlijk uit eten, een knooppuntenroute fietsen, een creatieve workshop volgen, wakeboarden, genieten van zon en zee op een van de stranden of zeehonden spotten?

Meer inspiratie? Kijk dan op de dubbele pagina 'Genieten OP Voorne-Putten', welke deze week in alle kranten van Groot Hellevoet Uitgeverij te zien is en hieronder is afgebeeld. Op de pagina's presenteren ook vele bedrijven zich, die gespecialiseerd zijn om hun klanten te laten genieten!

Genieten OP Voorne-Putten is een gezamenlijke uitgave van Marketing OP Voorne-Putten en Groot Hellevoet Uitgeverij. Wil je het totale evenementenoverzicht zien, kijk dan op:  www.opvoorneputten.nl/evenementen

 
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant