Afbeelding

Pianorecital in de Hervormde Kerk van Sommelsdijk

Actueel 327 keer gelezen

Zaterdag 23 juni wordt in de Hervormde Kerk van Sommelsdijk een pianorecital gegeven door pianiste Eline de Gast, afkomstig uit Sommelsdijk. De aanvang is om 19:30 en de opbrengst van dit concert zal ten goede komen aan het werk van het zendingsechtpaar Willem en Joanne Folmer, die als artsenechtpaar zijn uitgezonden naar Congo, Afrika.

Eline de Gast zal tijdens deze avond op een concertvleugel diverse kanten van de pianomuziek ten gehore brengen. Voornamelijk romantische werken komen aan bod, waarbij muziek van Frédéric Chopin centraal zal staan. Zo staat de 'Fantasie-Impromptu' op het programma, wat één van zijn beroemdste werken is. In dit stuk komen melancholische melodieën samen met vurige virtuositeit. Daarnaast zal de bekende melodie uit de 'Pavane' van Ravel klinken, muziek om bij weg te dromen. Ook werk van Johann Sebastian Bach zal goed tot zijn recht komen in de akoestiek van de kerk. Er wordt dus een fascinerende muzikale reis gemaakt met toegankelijke klassieke muziek voor jong en oud!

Heeft u nog niet gereserveerd? Het kan nog via email: pianorecital.tft@gmail.com of telefonisch via nummer 06 2124 7781. De kosten bedragen €12,50 per persoon. Kinderen tot en met 14 jaar betalen €7,50. Het maximale bedrag voor een gezin is €40,00. Ook op de avond zelf kunt u nog een kaart kopen! De kerk gaat open om 19:00 uur en het concert zal ongeveer een uur duren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant