Afbeelding

Workshop natuurfotografie op Tiengemeten 26 mei

Actueel 252 keer gelezen

Maak van natuur fotograferen een feestje en ga mee met de workshop natuurfotografie op zaterdag 26 mei. Goed decor verzekerd: natuureiland Tiengemeten is fotogeniek. Twee ervaren amateurfotografen gaan met de groep op stap over het eiland om het landschap, de bloemen, planten en dieren op beeld vast te leggen. Onderweg krijgen de deelnemers waardevolle fotografietips om de mooiste foto's te maken. Deze workshop is geschikt voor iedereen met een digitale camera die instelbaar is.

Natuureiland Tiengemeten is een paradijs voor talloze vogels. Tiengemeten is bijvoorbeeld een prima broedgebied voor vele rietvogels. Ook de fotogenieke Schotse hooglanders banen zich een weg tussen het riet en de wilgen. Het eiland heeft een ruige getijdennatuur. Doordat het water vrij spel heeft, zijn er kleine, nieuwe kreekjes en bredere geulen. Niet voor niets heeft de bever dit eiland uitverkoren om zijn burcht te bouwen. Trek stevige wandelschoenen aan om door dit prachtige natuurdecor te wandelen om de mooiste foto's te kunnen maken.

Aanmelden
Meer informatie en aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten: www.natuurmonumenten.nl/tiengemeten onder activiteiten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant