Afbeelding

Opening Stadscafé Goeree

Actueel 631 keer gelezen

Goedereede - Op vrijdag 11 mei heeft Michel den Eerzamen (Manus) 26 jaar Stadscafé Goeree geopend. Vader Kees hield een toespraak over de geschiedenis vanaf de vorige eeuw, waarbij gehoopt wordt dat de sfeer die er sindsdien heerst behouden zal blijven met als belangrijkste levensader de stamgasten. Moeder Marja knipte het lint door met de woorden zijn droom durven doen.

De jonge ondernemer is sinds januari de nieuwe uitbater van het café, wat een ontmoetingsplaats is voor jong en oud. Onder het genot van een hapje en een drankje met een belangeloos optreden van de band Earwax was het een gezellige warme drukte. De vrienden, kennissen, buurtbewoners, oude bazen en vele anderen kwamen feliciteren.

Er komen veel fietsers en wandelaars langs de Landelijke Fietsroute voor een bakje koffie en appeltaart en het nieuwe terras aan de haven trekt veel bezoekers. Er is ook een ruim assortiment speciaal bieren waar de gasten voor terugkomen. Het café heeft een kaartclub op dinsdag en een biljartclub op woensdag en vrijdag. In het weekend kan er een heerlijke lunch of 's avonds van de kleine kaart gegeten worden, dan is er een kok in huis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant