Afbeelding

Tabletcafé Wandelclub Feest van de Vrijheid

Actueel 220 keer gelezen


Tabletcafé; bankieren op je Smartphone of Tablet met de Rabobank

Heeft u een Tablet, bent u klant van de Rabobank en wilt u meer weten over bankieren op je smartphone of Tablet? Kom dan op donderdagmiddag 17 mei naar het Tabletcafé EXTRA in Bibliotheekvestiging Middelharnis. Dit Tabletcafé EXTRA wordt verzorgd door de medewerkers van Rabobank Het Haringvliet.Stap voor stap wordt uitleg gegeven over bankieren via de app op uw smartphone of tablet. Speciale aandacht voor veiligheid en privacy.|14:00 uur – 16:00 uur



Wandelclub voor mensen met dementie

Middelharnis – In Middelharnis vind je de Geheugenbibliotheek; een collectie boeken en hulpmiddelen die het leven van mensen met dementie (en hun mantelzorgers) kunnen verlichten. In het kader van de Geheugenbibliotheek is er ook een Wandelclub voor mensen met dementie (en hun mantelzorgers) opgericht. Iedere donderdagmiddag wordt er om 13:15 uur verzameld in de Bibliotheek. Om 13:30 uur start de wandeling. Na afloop is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een kopje koffie, toegang gratis.



Feest van de Vrijheid – in en rondom Streekmuseum - Sommelsdijk

Op zaterdag 19 mei wordt in Sommelsdijk, in en rondom het Streekmuseum (Kerkstraat, Marktveld, Voorstraat) het Feest van de Vrijheid gevierd. Op zaterdag 19 mei 1945 arriveerden de geallieerden op Goeree-Overflakkee. Nu zaterdag 19 mei weer op zaterdag valt wordt dit uitbundig gevierd met lezingen, filmvoorstellingen, workshops etc. Er zijn oude legervoertuigen waar kinderen op mee kunnen rijden, er is een hoepelwedstrijd en ook aan de inwendige mens is gedacht. Om 11:00 uur wordt het Feest van de Vrijheid geopend met een aubade met Vaderlandse liederen. Het feest van de Vrijheid wordt georganiseerd door Streekmuseum Goeree-Overflakkee, WO2GO, Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en Breicafé "Steekje los".

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant