Het fietsseizoen is weer begonnen! | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl
Wie weet nou beter waar die bankjes moeten komen dan de fietser zelf? U kunt nú uw favoriete locatie doorgeven!
Wie weet nou beter waar die bankjes moeten komen dan de fietser zelf? U kunt nú uw favoriete locatie doorgeven!

Het fietsseizoen is weer begonnen!

  •   64 keer gelezen   Actueel

Regio - Het is lente en dus is het fietsseizoen weer begonnen! Tijd voor een mooie fietstocht, maar wist u dat de fietspaden ook meer en meer gebruikt worden voor woon-werkverkeer? Dat is niet alleen gezond, maar helpt ook om de provincie bereikbaar te houden. De Fietsersbond heeft speciaal voor u de drie allermooiste fietsroutes van Zuid-Holland geselecteerd.

Geniet u behalve van fietsen ook van de geschiedenis? Dan is de door de ANWB ontwikkelde Limesroute vast wat voor u: een fietstocht langs de Rijn waarop u van alles ontdekt over de grens van het Romeinse Rijk die hier ooit liep.

Even Zitten
En wilt u tijdens uw fietstocht even lekker zitten om uit te rusten en te genieten van het uitzicht, maar staat uitgerekend op die ene plek geen bankje? Dan geeft u dat meteen ter plekke, of later thuis door via de handige website Even Zitten. De provincie Zuid-Holland plaatst namelijk nieuwe bankjes, en u, de fietser, bepaalt waar deze komen te staan. Veel fietsplezier!

Fietsen door de provincie Zuid-Holland is heerlijk, maar soms wil je even uitrusten op een bankje. Om iets te eten of te drinken bijvoorbeeld, of om van het prachtige uitzicht te genieten. Dat kan straks op heel veel nieuwe plekken; de provincie plaatst 100 nieuwe bankjes. Waar? Dat bepaalt u! Hoe? Via een handige website.

Rustpunten
Een 7,6. Dat cijfer geven fietsers hun fietstocht in Zuid-Holland gemiddeld, blijkt uit onderzoek van de ANWB. Dat is een hoog cijfer, maar er is ruimte voor verbetering. Met name aan rustpunten is nog behoefte. Daarom plaatst de provincie Zuid-Holland 100 nieuwe bankjes zodat er op meer plekken langs de fietspaden aantrekkelijke rustpunten komen. En wie weet beter waar die bankjes moeten komen dan de fietser zelf?

100 nieuwe bankjes
U kunt nú uw favoriete locatie doorgeven! Op de mooiste locaties worden de bankjes ook daadwerkelijk geplaatst. Misschien zit u straks op uw eigen favoriete plekje op uw 'eigen' bankje! Simpel via smartphone of website Een locatie doorgeven werkt heel simpel via zuid-holland.nl/evenzitten. Komt u op uw fietstocht dé ideale plek tegen? Dan pakt u uw smartphone, gaat u naar de mobiele website en geeft u met één klik de locatie door.

Thuis
Stemt u liever thuis via de laptop of de pc? Dan gaat u naar dezelfde website en klikt u op de kaart uw favoriete locatie aan. De provincie beheert alle N-wegen en de bijbehorende fietspaden; u ziet meteen of er op deze plek een bankje geplaatst kan worden. Zo simpel werkt het!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>