Afbeelding

Jubileumjaar voor Kamerkoor Fiori Musicali

Actueel 192 keer gelezen

Fiori Musicali  o.l.v. Sietse van Wijgerden zingt zaterdag 26 mei in de R.K.-kerk  aan de Langeweg in Middelharnis. Het koor brengt een programma dat geheel in het teken staat van de Spirit of Love. 

Composities uit de 18de  (A.Lotti, J.S. Bach), 19de  (E.Grieg) en 20ste eeuw (Daniël-Lesur, O. Messiaen en A.Copland) passen goed bij dit thema, in een stemmige afwisseling. Mezzosopraan Judith van den Dool is soliste in Copland's In the Beginning. Het programma wordt a capella gezongen en dat zal in de mooie akoestische ruimte van de RK-kerk goed tot zijn recht komen. Aanvang 20:00 u, toegang € 10,-  N.B. met kortingsbon dinsdageditie van EilandenNieuws in de week voor het concert € 2,50 korting.  Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang.

Vijftien jaar Fiori Musicali, vooruitblik jubileumconcert
2018 is een jubileumjaar voor  Fiori Musicali. Om dit heuglijke feit te vieren is er een jubileumconcert gepland op zaterdag 6 oktober 2018 in de Hervormde Kerk aan de Ring in Middelharnis. Het koor zingt dan twee feestelijke werken met professioneel barokorkest: Dixit Dominus van Händel en het Magnificat van Bach. Het programma wordt aangevuld met meer beschouwende composities uit het repertoire, werken die door de koorleden zelf werden aangedragen als hoogtepunten uit vijftien jaar Fiori. Het  belooft een ware luistertraktatie te worden. Toegang is gratis!

Extra zangers en zangeressen
Fiori Musicali zoekt nadrukkelijk naar zangers en zangeressen die willen aanhaken in de voorbereiding voor 6 oktober.  Ze kunnen zich aanmelden via de site www.fiori-musicali.nl

Het jubileumjaar wordt afgesloten met de traditionele kerstconcerten op de laatste zaterdag voor kerst, 22 december in de Toren van Goedereede. Aanvang om 19:00 u en om 21:00 u.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant