Afbeelding

Het Bosseschoolplein kleurt oranje!

Actueel 714 keer gelezen

Middelharnis - Op vrijdag 20 april hebben de kinderen van de Bosseschool met veel enthousiasme van de koningsspelen een groot feest gemaakt. Niet alleen de prachtige lentezon kleurde het schoolplein oranje, maar ook de kinderen zelf. Ze kwamen allemaal in oranje kleren, een prachtig gezicht. 

De dag begon met het koningsontbijt, een cadeautje van koning Willem-Alexander zelf. Daarna werd het nationale startsein gegeven voor de start van de koningsspelen. Die begon met de Fitlala dans die vooraf door de kinderen was ingestudeerd. Dit hielp om de spieren los te maken en om de feeststemming die er toch al was, te verhogen.

De kinderen van de groepen 1 t/m 4 konden daarna beginnen met de spelen. Er waren twee springkussens, waarvan er één zo groot was dat hij niet op het schoolplein paste. En er waren door de moeders van de oudercommissie tal van spelletjes bedacht en klaargezet waarmee de kinderen groot plezier hadden.

De groepen 4 t/m 8 gingen voor een forse wandeling het dorp in om 'vossen' te zoeken. Eén van de 'vossen' zat zo goed in zijn zwerversrol, dat nietsvermoedende voorbijgangers de politie belden. En die kwam natuurlijk snel. Toen de agenten de werkelijke toestand te horen kregen, speelden zij het spel gewoon mee.  
Het was werkelijk een heel leuke ochtend en er was veel belangstelling van ouders, grootouders en andere familieleden. De complimenten gaan uit naar de moeders van de oudercommissie en de vele vrijwilligers, die dit prachtige Oranjefeest op de Bosseschool mogelijk maakten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant