Afbeelding

Volop sportplezier tijdens een zonnige Koningsspelen

Actueel 365 keer gelezen

Den Bommel - Met een heerlijk koningsontbijt werd op OBS Ollie B Bommel een start gemaakt aan de 6e editie van de Koningsspelen. Om 09.30 uur gaf onze koning het startsein en dansten ze met z'n allen de Fitlala op het plein.

Guilliano, de jongste leerling en Yoran, de oudste leerling van de school hadden de eer om de vlag te hijsen en zo het startsein te geven voor het sportplezier dat op het programma stond.

Bovenbouw
Samen met de leerlingen van Het Kompas vertrokken de leerlingen van de bovenbouw op de fiets richting het sportveld om daar in circuitvorm deel te nemen aan trefbal, voetbal, een dansclinic van Marina Bykova en een bootcamp georganiseerd door de dames van Sport4all Go.

Onderbouw
De leerlingen van de onderbouw mochten zich eerst lekker uitleven in de gymzaal en werden vervolgens in groepjes door brandweerman Marcel met de brandweerauto op het sportveld gebracht. Daar stond een schitterend springkussen gereed welke door het Oranjecomité van Den Bommel verzorgd was.

Volop saamhorigheid dus op deze zonnige Koningsspelen. De kinderen werden na afloop nog getrakteerd op een ijsje en konden daarna lekker gaan genieten van hun weekend.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant