Afbeelding

Mei-vakantie Break-in Box YouTube filmavond

Actueel 277 keer gelezen

Mei-vakantie saai? Niet in de Bibliotheek!

Vanaf 27 april t/m 13 mei is het Meivakantie. Saai? Er is van alles te doen in de bieb! Van filmmiddag tot YouTube-filmavond. Er is voor elk wat wils! Op dinsdagmiddag 1 mei wordt de bovenzaal in Bibliotheek Ouddorp omgebouwd tot filmzaal en wordt er een leuke kinderfilm vertoond.
De film vertelt het verhaal van de papegaai Dinsdag. Hij woont met een groepje dieren op een paradijselijk eiland. Hij droomt ervan om de rest van de wereld te ontdekken. Na een woeste storm spoelt een vreemd wezen aan op het strand: Robinson Crusoe. Wantrouwig kijken de dieren toe hoe de nieuwkomer het ene rare ding na het andere bouwt. Maar Dinsdag staat helemaal open voor het avontuur: wie weet is dit zijn kans om van het eiland af te komen...!
Dinsdagmiddag 1 mei, aanvang 14.00 uur, toegang €4,00 / €2,50


Break-in Box

Op donderdagmiddag 3 mei wordt er in de Bibliotheek in Middelharnis een experiment uitgevoerd: de Break-in Box! De Break-in Box is het tegenovergestelde van een Escaperoom. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen meedoen aan het openen van deze Break-in Box. Het thema van deze Break-in Box is 'verdediging in de Tweede Wereldoorlog'. Op een educatieve en interessante manier komen de kinderen in aanraking met de vaderlandse geschiedenis. De Break-in Box is ook een leuke activiteit om samen met je (groot-)ouders te doen!
Toegang €4,00 / €2,50 voor leden| Bibliotheek Ouddorp| Aanvang 10.30 en 13.30 uur| Toegang voor kinderen vanaf 8 jaar


YouTube filmavond

YouTube staat vol met leuke, grappige en ontroerende filmpjes. Op dinsdagavond 8 mei wordt er in Bibliotheekvestiging Middelharnis een YouTube-filmavond voor kinderen vanaf 8 jaar georganiseerd. Kinderen kunnen tot 3 mei hun favoriete YouTube-filmpje mailen naar leerenbeleef@bzhd.nl
Alle filmpjes worden op dinsdag 8 mei vertoond. Er is pizza aanwezig, dus we kijken de films onder het genot van een lekkere pizzapunt!
Aanvang 17.30 uur, toegang €7,50 / €6,00 voor leden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant