De heer Grootens treft elk half jaar een oud-collega tijdens een cultureel uitje. Dit keer bezochten zij het Watersnoodmuseum.
De heer Grootens treft elk half jaar een oud-collega tijdens een cultureel uitje. Dit keer bezochten zij het Watersnoodmuseum.

25.000ste bezoeker Watersnoodmuseum

Actueel 301 keer gelezen

Ouwerkerk – Het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk heeft vrijdag 13 april de 25.000 ste bezoeker van 2018 ontvangen. De eer viel te beurt aan de heer George Grootens uit Dirksland. Hij werd ontvangen met taart, gratis entree, het boek Watersnood van Kees Slager en de nieuwe museumgids.

De heer Grootens treft elk half jaar een oud-collega tijdens een cultureel uitje. Dit keer bezochten zij het Watersnoodmuseum. Grootens heeft de Ramp in 1953 meegemaakt vanuit Breda.

65 jaar
Het museum herdenkt dit jaar het feit dat 65 jaar geleden de watersnood plaatsvond en heeft nieuwe tentoonstellingsonderdelen en dat heeft duidelijk invloed op het aantal bezoekers, want de 25.000ste gast kwam vroeger dan vorig jaar.

"Nacht op een dak"
De komende tijd worden er nog allerlei extra activiteiten georganiseerd, waaronder "Nacht op een dak".

Zaterdag 14 april, was de start van het museumseizoen van de 8 musea op het eiland. Het watersnoodmuseum bood dan bij een consumptie in de koffiehoek een gratis Zeeuwse bolus aan.

Informatie
Meer over de extra activiteiten is te vinden op www.watersnoodmuseum.nl .

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant