De confrontatie met kanker leidt tot vragen, verdriet, angst en onmacht.
De confrontatie met kanker leidt tot vragen, verdriet, angst en onmacht.

Tweede Boeidag met speciale workshop

Actueel 296 keer gelezen

Ouddorp - Dinsdag 24 april, de tweede Boeidag van deze maand komt Elseline Prins van Knut uit Stad aan 't Haringvliet een workshop geven aan de Overkant, Dijkstelweg 33. Aanvang 13.00 uur, activiteit eindigt om 15.30 uur.

De bedoeling is om een cadeauzakje te maken; stansen uit papier, in elkaar zetten en eventueel versieren. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 5,- per persoon.

De ziekte en de behandeling van kanker hebben niet alleen een enorme impact op het lichaam, maar is voor veel mensen ook emotioneel en sociaal ingrijpend. Daarin biedt inloophuis de Boei steun. In het inloophuis kan iedereen die met kanker is geconfronteerd terecht voor een luisterend oor, lotgenotencontact of activiteiten die gericht zijn op ontspanning en/of informatie over nieuwe onderzoeken en ontwikkelen, zaken omtrent het hebben van kanker, dit door middel van lezingen door ter zake kundigen.
Deze ondersteuning is nadrukkelijk niet alleen beschikbaar voor mensen die zelf kanker hebben (gehad), maar ook voor de mantelzorger, familieleden en nabestaanden die een dierbare aan kanker hebben verloren. Vaak worden zij vergeten, terwijl voor hen de impact zeker zo erg is.

Inloophuis de Boei is open vanaf 10 uur. De bezoekers worden in een prettige en mooie omgeving welkom geheten door de gastvrouwen, die vaak uit eigen ervaring, weten wat de impact van de ziekte is. U krijgt een kopje koffie of thee met een versnapering. Het is mogelijk om de hele dag te blijven, dan is het handig om uw zelfgemaakte lunch mee te nemen.

Contact via telefoonnummer 06 22111572 of via info@deboeigo.nl

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant