Salsa dansen is niet alleen bewegen op muziek, maar geeft ook ontspanning en veel plezier.
Salsa dansen is niet alleen bewegen op muziek, maar geeft ook ontspanning en veel plezier.

Leer Salsa dansen in 10 leuke lessen door Petra Hoek

Actueel 875 keer gelezen

Sommelsdijk - Salsa is een heel populaire Latijns-Amerikaanse dans , die je nagenoeg overal op de hele wereld kunt dansen. Het aantal salsadansers op Goeree-Overflakkee is de laatste jaren ook flink gegroeid dankzij de salsadanscursussen en -feesten die gegeven worden door Petra Hoek in de Staver.

Salsa dansen is niet alleen bewegen op muziek, maar geeft ook ontspanning en veel plezier. Hou je van dansen en feesten? Leer salsa dansen in 10 leuke lessen en je kunt in het vervolg op ieder salsafeest schitteren op de dansvloer. Niet alleen in Nederland, maar ook als je op vakantie in het buitenland bent .

Op vrijdag 20 april om 21.00 uur start Petra Hoek in de Staver (Olympiaweg 32 , Sommelsdijk) met een nieuwe cursus SALSA voor beginners. Wil je het eerst een keer uitproberen? Dat kan. Er is op 13 april om 21.00 uur een gratis proefles. Let op : deze proefles op 13 april is niet in de Staver maar in zaal C van de Grutterswei in Oude-Tonge . De cursus, m.i.v. 20 april , is wel in de Staver. De cursus (10 lessen) kost 75,- euro p.p. . Meer info op www.balletschoolpetrahoek.nl of de facebookpagina van Balletschoolpetrahoek .

Wil je meedoen ?
Meld je aan via petra.hoek@planet.nl of 06-22168161 . Het is het handigst als je je aanmeldt met partner, maar zonder kan ook .

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant