'Modder' is een vrolijke, beeldende voorstelling van Theatergroep Koeterwaals over buitenspelen, vies worden en nieuwe dingen durven.
'Modder' is een vrolijke, beeldende voorstelling van Theatergroep Koeterwaals over buitenspelen, vies worden en nieuwe dingen durven.

Start van het seizoen Ouddorp Duin – Feest!

Actueel 505 keer gelezen

Ouddorp - Zaterdag 31 maart is het feest op Ouddorp Duin! Het begin van het seizoen wordt dan gevierd met workshops en een introductie van Ouddorp Duin activiteiten, een theatervoorstelling, livemuziek van de band Stringcaster en meer. Dit evenement duurt van 14.00 tot 18.00 uur. De toegang is gratis.

Vanaf 14.00 uur: Verschillende activiteiten binnen en buiten voor jong & oud. O.a.: Houten Aap workshops (knutselen, bakken, verkleden), longboardskaten, boogschieten, kampvuur, Oxboard Playground en ponyrijden. Natuurlijk kan er ook volop gespeeld worden in onze binnen- en buitenspeeltuin.
15.00 uur: Voorstelling 'Modder', kindertheater (3+). Een vrolijke, beeldende voorstelling van Theatergroep Koeterwaals over buitenspelen, vies worden en nieuwe dingen durven! Locatie: strandtheater Houten Kaap. €6,50

16.00 uur: Optreden van de band Stringcaster. Vijf mannen met snaarinstrumenten en een mondharmonica. Doorgewinterde muzikanten met roots in de blues, rockabilly, irish folk en country. Een energieke show waarbij de planken uit het podium gespeeld worden. Locatie: strandplein.

Natuurlijk is op deze feestelijke dag ook de (buiten)bar geopend voor een drankje en een hapje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant