Afbeelding

Coming Soon: Praise- en Worship in Concert

Actueel 255 keer gelezen

Zuidland - Opwekkings- en aanbiddingsliedjes, maar ook ingetogen ballads en vrolijke meezingers. Dat is het repertoire van de praiseband Coming Soon. Na het succes van de eerste editie vorig jaar organiseert deze 14-koppige band op zaterdag 24 maart een praise- en worshipavond in de Welkomkerk in Zuidland. De avond begint om 20:00 uur. De deuren van de kerk gaan om 19:30 uur open.

Coming Soon bestaat uit muzikanten en vocalisten uit de hele regio. Het podium is gevuld met drums, percussie, piano, gitaren, zes zangers/zangeressen en een blazerstrio met trompet, saxofoon en trombone. Een praiseavond met Coming Soon is een muzikaal avontuur waarbij up-tempo liedjes en ballads elkaar afwisselen, allen uitgezocht om met een volle kerk meegezongen te worden. Het gaat om nummers van onder meer Opwekking, Hillsong United, Casting Crowns, M.W. Smith, Matt Redman en Israel Houghton.

Dansgroep Together & Spreker Arend
De danseressen van Dansgroep Together begeleiden een aantal nummers met zelfgemaakte dansen. Er is een korte overdenking verzorgd door Spreker Arend rondom het thema: 'Jezus als bron van Levend Water' (Joh 4: 10-14).

Compassion
De entree is een vrije gift. Daarnaast is er een collecte. De opbrengst van de praiseavond is bestemd voor Compassion, een christelijke organisatie die in 26 ontwikkelingslanden de armste kinderen helpt aan een beter toekomstperspectief.

Alvast in de stemming komen?
Bekijk hier de trailer met beeldmateriaal van de praiseavond van vorig jaar om alvast in de stemming te komen en om alvast een indruk te krijgen van de praiseavond: https://youtu.be/Ce4XYRjG9GU

Meer weten?
Wil je meer weten over Coming Soon? Kijk dan op www.facebook.com/CSZuidland.
Door onze pagina te liken blijft u op de hoogte van het laatste niews en vergroten we de reikwijdte van onze promotie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant