Afbeelding

Charity March door "de Slikken van Flakkee"

Actueel 343 keer gelezen

Stellendam - De lente komt eraan! We gaan weer massaal naar buiten voor een lekkere wandeling. Wat is er leuker dan met een gids van Staatsbosbeheer te wandelen door "de Slikken van Flakkee"? Staasbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland en een gids kan ons veel vertellen over het groene erfgoed van Goeree-Overflakkee.

Op zondag 25 maart 2018 organiseert Ladies' Circle Goeree-Overflakkee een wandeltocht voor het goede doel, Make a Wish. Deze organisatie vervult de grootste wensen van kinderen die lijden aan kanker. Hoe meer geld er wordt ingezameld, hoe meer wensen in vervulling kunnen gaan. Het is een wandeling langs en door de Slikken van Flakkee van ongeveer 6,5 kilometer.

Over heel de wereld worden op deze dag wandeltochten georganiseerd door Ladies' Circle International. Heel veel kilometers worden er dus afgelegd voor het goede doel!! Neem dus je hele gezin, andere familieleden en vrienden mee op deze gezellige wandeltocht op zondag 25 maart! Een wandelwagen is niet overal handig.

Men verzamelt om 13:45 uur bij de Woutrinahoeve, Damweg 5 te Stellendam. Om 14:00 uur start de wandeltocht en om 15:45 uur staat er koffie en thee met iets lekkers klaar!
De kosten zijn € 5,- per persoon. De opbrengst gaat volledig naar "Make a Wish". Opgeven is niet nodig.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant