Afbeelding

Helinium organiseert een reünie in 2019

Actueel 499 keer gelezen

Iets om alvast naar uit te kijken: scholengemeenschap Helinium organiseert op zaterdag 28 september 2019 een grote reünie voor oud-leerlingen en personeelsleden. Dit naar aanleiding van het 40-jarige bestaan van de scholengemeenschap (en haar voorgangers) in 2019.

Oud-rector Dick Bijdevaate, die al sinds het begin bij de scholengemeenschap betrokken is, verheugt zich enorm op een weerzien met oude bekenden: "De school is al jaren onlosmakelijk verbonden met Hellevoetsluis en omstreken. Ik heb inmiddels al vele oud-leerlingen, hun kinderen en zelfs kleinkinderen les mogen geven. Het lijkt me fantastisch om te zien hoe het met hen gaat na al die jaren."

Helinium heeft altijd een school willen zijn waar je je prettig voelt. De middelbare schooltijd is een tijd waar je met plezier op moet terugkijken. Vandaar ook dat de reünie vanuit het thema "Welkom Thuis" wordt vormgegeven. De school hoopt vele bekende gezichten weer op het oude nest te mogen verwelkomen in 2019. Zet de datum dus vast in de agenda. De komende maanden wordt er meer bekend over het programma via de website en sociale media.

Helinium werkt bij de organisatie van de reünie samen met Dets Best Events.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant