Afbeelding

Aanschuifkoor Boekenweek Tabletcafé

Actueel 190 keer gelezen

Aanschuifkoor

Was je in februari bij Het Aanschuifkoor in de Foyer van Het Diekhuus? Ruim 70 bezoekers wisten de weg naar het Diekhuus te vinden! Er werd een mix van gouwe ouwe en nieuwere hits gezongen.
Het Aanschuifkoor is bedoeld voor iedereen die van zingen houdt. Vanaf 13:30 uur is de Foyer van Het Diekhuus open. Van 14-15 uur wordt er gezongen onder leiding van zangdocente Germaine Compier. Zangervaring is niet nodig. Zelfs hier en daar een valse noot is geen probleem. En… na afloop blijf je toch wel hangen voor een kopje koffie/thee of een wijntje? De keel moet per slot van rekening ook gesmeerd worden! Donderdag 8 maart 2018, 14.00 uur.



Boekenweek met Onno Blom en Philip Dröge
Op donderdagavond 15 maart organiseert de Bibliotheek het jaarlijks terugkerende Boekenweektheater.
Dit keer met;
Onno Blom – auteur van o.a. de biografie "Het litteken van de dood" van Jan Wolkers
Philip Dröge – auteur van o.a. "De schaduw van Tambora" over de grootste vulkaanuitbarsting sinds mensenheugenis.
De Andersons: Muzikaal kleinkunstgezelschap met Zweedse roots waarvan de kern bestaat uit Anna Ågren en Roel Dullaart. Aanvang 19:30.00 uur | Cultuurhuis Nieuwe Veste, Hellevoetsluis|€19,50 (inclusief pauzedrankje)



Tabletcafé bij Bibliotheek Middelharnis
Heeft u een Tablet en wilt u meer weten over de gebruiksmogelijkheden? Of heeft u een tablet maar gebruikt u hem bijna nooit omdat u niet goed weet hoe u er mee om moet gaan? Of….wilt u ebooks op uw tablet lezen maar heeft u geen idee van de mogelijkheden? Schuif dan op woensdag 14 maart aan bij het Tabletcafe in de Bibliotheek in Middelharnis.
Bij het Tabletcafe kan iedereen terecht met vragen op het gebied van Tabletgebruik. Het devies is: samen weet je meer dan alleen!
Tabletcafe|Bibliotheek Middelharnis, Kerkepad 11| Woensdag 14 maart|aanvang 10:00 – 11:30 uur

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant