Afbeelding

Aspirant politica's staan centraal in extra uitzending Polivak op 13 maart

Actueel 231 keer gelezen

De gemeenteraadsverkiezingen komen steeds dichterbij en daarom is er op RTV Slogo extra aandacht voor de lokale politieke partijen. Op dinsdag 13 maart is er een extra uitzending van het radioprogramma Polivak. Het wordt een iets andere uitzending dan u gewend bent want in deze aflevering stelt Polivak u voor aan vier dames die graag verkozen willen worden tijdens de aankomende gemeenteraadsverkiezingen.

Aan deze live uitzending werken vier dames mee die allen op een verkiesbare plaats staan.

Te gast zijn Mariëlle van den Berg-Mostert van de ChristenUnie, Lobke van Oorschot-Coppens van het CDA, Akkie Krouwel van VKGO en Hanna IJzerman-Jobse van GOS. Als deze dames worden verkozen dan zullen zij nieuw zijn in de gemeentepolitiek van Goeree-Overflakkee. Allereerst krijgen de aspirant politica's uitgebreid de gelegenheid om zichzelf aan de luisteraar voor te stellen. U hoort ook wat hun motivatie is om de politiek in te gaan.

Natuurlijk gaat het gesprek ook over de verschillen en eventuele overeenkomsten tussen de verkiezingsprogramma's van de partijen van de dames. Het belooft dus een interessante uitzending te worden waarbij u uitgebreid kennis maakt met deze vier dames die graag deel uit willen maken van de gemeentepolitiek. De uitzending begint om 19.00 uur en eindigt om 21.00 uur.

Uitzendkanalen RTV Slogo radio:
Ether:
105.6 FM (west) 105.9 FM (oost)
Kabel: 105.9
Ziggo digitaal: Kanaal 915
KPN/Telfort/XS4all: Kanaal 1071
Online: www.rtvslogo.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant