Speciaal voor de paasdagen zullen schikkingen georganiseerd worden.
Speciaal voor de paasdagen zullen schikkingen georganiseerd worden.

Dichter bij Bloemen, zijtak Dichter bij Muziek

Actueel 315 keer gelezen

Middelharnis - Het schrijversduo Miranda Scholts en Tim Grinwis, bekend van de gedichten en onderscheidende voorstellingen Dichter Bij Muziek in het Diekhuus, gaan met hun nieuwste "zijtak" een volgende weg inslaan.

Tijdens de succesvolle voorstellingen is meesterbinder Tim Grinwis al diverse malen in de weer geweest met verrassende bloemsierkunsten. Verbazende en enthousiaste reacties kwamen hier uit voort en dit resulteerde in het creatieve idee om hier iets mee te gaan doen. Onder deskundige leiding van Tim Grinwis gaat het duo workshops bloemschikken verzorgen onder de naam "Dichter Bij Bloemen". Speciaal voor de komende paasdagen zullen er op verschillende momenten schikkingen georganiseerd worden. Materialen en bloemen passend bij het paasthema zullen hierbij gebruikt gaan worden.

Als deelnemer wordt u uitgedaagd om uw creativiteit tot bloei te laten komen en om zo uw eigen schikking in paasstijl te creëren, waar u thuis nog voor de Pasen van genieten kunt.

Uiteraard zullen de welbekende gedichten van het duo niet achterwege blijven en zal Tim tijdens het gezellige kopje koffie of thee én diverse lekkernijen nog wat mooie aansluitende gedichten voordragen. Al met al zal het u weer aan niets ontbreken en kunt u zich samen met collega's, familie of vrienden opgeven voor deze workshops. De workshop wordt gehouden in de gezellige huiskamer van Tim aan de Wilgenlaan 40 in Middelharnis.

Informatie
Kijk voor meer informatie, beschikbare data of reserveren op de website www.dichterbijmuziek.nl of bel 06-4631 6345

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant