FHerman in een bakje Geitenkwark is een sensatie die je op vrijdag 16 maart in strandtheater Houten Kaap kunt bewonderen. (Foto  Emily Charles)
FHerman in een bakje Geitenkwark is een sensatie die je op vrijdag 16 maart in strandtheater Houten Kaap kunt bewonderen. (Foto Emily Charles)

De Houten Kaap presenteert: "Herman in een bakje Geitenkwark"

Actueel 308 keer gelezen

Ouddorp - Ze speelden de tent plat op Lowlands 2017 en waren een hit op De Parade, Herman in een bakje Geitenkwark is een sensatie die je op vrijdag 16 maart in strandtheater Houten Kaap kunt bewonderen.

Herman in een bakje Geitenkwark levert komisch muziektheater, of zoals de mannen het zelf noemen: vocaal cabaret met ballen! Wat je je daarbij voor moet stellen? Een mix van absurde sketches, a capella zang en beatboxen die zowel de zintuigen als de lachspieren prikkelt. Het geluid komt van alle kanten en toch komt er geen muziekinstrument of computereffect aan te pas. In 'Verplicht spelen', de derde voorstelling van Benny van der Bijl, Rein Mulder, Rob Veugelaers en Polle Vrienten, is alles mogelijk en mag je als publiek je fantasie de vrije loop laten. Alles kan en alles mag tijdens deze melige voorstelling waarover Cabaret.nl schrijft: "Vier eigenzinnige, maar zeer geestige en muzikaal onderlegde jongemannen, van wie is af te zien dat ze zélf in ieder geval helemaal niet 'verplicht spelen'."

Koop nu je kaarten (€17,50) voor 'Verplicht spelen' van Herman in een bakje Geitenkwark op vrijdag 16 maart om 20:30 uur via houtenkaap.nlof reserveer ze via info@houtenkaap.nl.

naam van de

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant