De gelegenheid om elkaar in een informele sfeer te ontmoeten.
De gelegenheid om elkaar in een informele sfeer te ontmoeten.

Parkinson Café weer op Goeree-Overflakkee

Actueel 432 keer gelezen

Dirksland - Op zaterdagmiddag 17 maart bezoekt het rondreizend Parkinson Café voor het tweede jaar Goeree-Overflakkee. Dit keer bent u van harte welkom in Dirksland in de praktijkruimte van Fysiotherapie van den Berg aan de Vroonweg nummer 10. Inloop vanaf 13.45 uur, aanvang programma om 14.00 uur, einde om 16.00 uur. De toegang is gratis. Voor consumpties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd, maar voor een feestelijke traktatie wordt gezorgd!

Het reizende Parkinson Café heeft als doel mensen met Parkinson of een Parkinsonisme en anderen die direct of indirect met hen in contact staan, de gelegenheid te bieden elkaar in een informele sfeer te ontmoeten.

Deze keer kunt u zich aanmelden voor diverse workshops te weten:
RGM (de Ronnie Gardiner Methode); training van de hersenen op muziek om bewegen, balans, concentratie en coördinatie te verbeteren.
Tai Chi; balans in hoofd en lichaam.
Hulpmiddelen en voorzieningen; hoe, wat, waar?
Verwenmoment voor mantelzorgers.
Arbeid, arbeidsongeschiktheid en Parkinson; wat overkomt me nu?
Autorijden en Parkinson; hoe werkt dat?

De middag start met een korte inleiding door zorgverleners die op Goeree-Overflakkee aangesloten zijn bij het ParkinsonNet: fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, diëtist, parkinsonverpleegkundige en neuroloog.We praten na, wisselen ervaringen uit en u kunt vragen stellen aan de aanwezige zorgverleners en ervaringsdeskundigen.

Aanmelden kan bij uw eigen ParkinsonNet therapeut, via de mail van het Parkinson Café (parkinsoncafehellevoetsluis@gmail.com) of telefonisch op nummer 0187-203040 (Fysiotherapie van den Berg)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant