In haar theetuin worden zo'n 50 soorten thee geserveerd. Zij neemt een selectie mee zodat u het verschil leert proeven.
In haar theetuin worden zo'n 50 soorten thee geserveerd. Zij neemt een selectie mee zodat u het verschil leert proeven.

Matie Almekinders geeft in de Boei uitleg over thee

Actueel 359 keer gelezen

Ouddorp - Matie Almekinders geeft dinsdag 27 februari in inloophuis de Boei om 13.00 uur een lezing over thee. Het inloophuis is open om 10.00 uur. Loopt u eens binnen, het kopje koffie of het kopje thee staat klaar. U vindt het aan de Overkant, Dijkstelweg 33.

Matie Almekinders van theetuin 'de Bongerd' geeft een lezing en uitleg over thee, de kracht, het blad en de juiste manier van het zetten van thee. In haar theetuin worden zo'n 50 verschillende soorten thee uit diverse windstreken geserveerd. Zij neemt een selectie mee zodat u het verschil leert proeven. Matie is onlangs in Japan op vakantie geweest en heeft daar een bijzondere thee mee vandaan genomen, de kans om meer over deze thee (proeven) en het verhaal van de daarbij horende ceremonie te weten te komen. Er zijn geen kosten verbonden aan 'de proeverij'.

Mocht u de hele dag willen komen, wij zijn open tot 16.00 uur, dan wordt u aangeraden uw eigen lunch mee te nemen.

Mocht het vervoer van en naar de Dijkstelweg 33 een probleem zijn, er is een chauffeursdienst waar u kosteloos gebruik van kunt maken.Wilt u wel even van te voren bellen, uiterlijk maandag 26 februari. U kunt de Boei bereiken op 06 22111572 of via info@deboeigo.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant