Daar heb je Gonnie, het kleine gele gansje met de rode lievelingslaarsjes. Op zoek naar al haar vriendjes. (Foto: The Videomatic)
Daar heb je Gonnie, het kleine gele gansje met de rode lievelingslaarsjes. Op zoek naar al haar vriendjes. (Foto: The Videomatic)

Voorjaarsvakantie in theater Houten Kaap

Actueel 257 keer gelezen

Ouddorp – Voor wie deze voorjaarsvakantie thuis blijft heeft strandtheater Houten Kaap drie leuke uitjes op het programma staan. Swing mee met Jeroen Schipper en de Boegiemanband op zaterdag 24 februari of kom lekker film kijken op woensdag 28 februari. Voor de allerkleinsten is er zaterdag 3 maart nog een leuke voorstelling over het bekende gansje Gonnie en haar vriendjes.

Wie eerder een concert van Jeroen Schipper heeft beleefd, weet het al: stil zitten is geen optie! Klappen, stampen, dansen, lachen en dromen. Elk lied biedt gelegenheid tot meedoen. Kinderen (en ouders!) worden door Jeroen en Henrik meegenomen op een muzikaal avontuur dat zowel in onderwerpen als in muzikale stijlen de hele wereld over gaat.

Zaterdag 24 februari om 11:00 uur staat Jeroen met zijn nieuwste voorstelling HoeHaa! in de Houten Kaap. Kaartjes kosten €12,50.

Toen mijn vader een struik werd | Kinderfilm (6+)
De tienjarige Toda woont met haar vader in een bakkerij. Ze weet alles van taart en gebak en is dol op de trompetmuziek van haar vader. Wanneer haar vader onverwacht weggeroepen wordt om het land te verdedigen, staat Toda er alleen voor.

Ze begint aan een spannende reis en onderweg weet ze steeds beter voor zichzelf op te komen. Via lieve vrienden, vreemde volwassenen, absurde situaties en nieuw vriendje, komt ze uiteindelijk in het land van haar moeder terecht. Maar zal ze haar ook vinden?

Deze film is te zien op woensdag 28 februari om 15:00 uur. Tickets: €5,00.

Gonnie & vriendjes
Daar heb je Gonnie, het kleine gele gansje met de rode lievelingslaarsjes. Op zoek naar al haar vriendjes. Samen maken ze allemaal grote en kleine avonturen mee. Gonnie & vriendjes is een vrolijke poppenvoorstelling van Jogchem Jalink, gebaseerd op de Gonnie-boekjes van Olivier Dunrea.

Deze voorstelling is bedoeld voor kinderen vanaf 2 jaar en taalloos. Lindai Boogerman speelt de voorstelling Gonnie & vriendjes op zaterdag 3 maart om 11:00 uur. Ticketprijs: €8,50.

Kaarten zijn online te bestellen via www.houtenkaap.nl of te reserveren via info@houtenkaap.nl.



"Strandtheater Houten Kaap is de leukste plek op Ouddorp Duin, waar u (buiten & binnen) kan genieten van voorstellingen, theater, muziek, cabaret, film, kindervoorstellingen, activiteiten, sport & spel. Dit voor jong en oud en voor bezoeker of inwoner van ons mooie eiland Goeree-Overflakkee!" (Bron: www.houtenkaap.nl)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant