Inmiddels is de opbrengst bekend en is de cheque van €5140,- overhandigd aan het ziekenhuis.
Inmiddels is de opbrengst bekend en is de cheque van €5140,- overhandigd aan het ziekenhuis.

Kids Care kledingbeurs 2018 brengt € 5140,- op voor ziekenhuis

Actueel 222 keer gelezen

Sommelsdijk - Een drukte van belang was het op vrijdag 2 februari in het Prieel van de Staver. Daar gingen om 16.00 uur de deuren open voor de 2e editie van de Kids Care kledingbeurs.

Een indrukwekkende rij bezoekers stond hoopvol te wachten, gewapend met shoppers en een gevulde portemonnee.

De aankondiging van kinderopvang is ook dit jaar weer goed ontvangen. Waar de papa's, mama's, opa's en oma's zich naar de gevulde tafels spoeden, werden de kinderen in de kinderhoek gebracht. Waar zij zich vermaakten met speelgoed, knutselwerkjes en een tv-hoekje. Ook konden zij worden geschminkt en werden ballonfiguren gemaakt.

De voorbereidingen zijn, met behulp van een fanatieke groep vrijwilligers, voorspoedig verlopen. Het aanbod van kleding, schoenen en speelgoed was opvallend hoog.

Een ruim aanbod van winter- en zomerkleding is met zorg geprijsd en gesorteerd op maat en geslacht. Een hele klus, maar met de kinderafdeling van het van weel Bethesda ziekenhuis, in het achterhoofd werd de drive om er een daverend succes van te maken met de minuut groter.

Het was voor het team mooi te zien hoe de winkeliers met hen meeleefden en hen wilden helpen door prijzen te sponsoren voor de loterij! De prijzen waren zeer divers, zo waren er cadeaubonnen van diverse eetgelegenheden, een cadeaubon van een juwelier, een parfumpakket, lekkernijen, wijn, een voetbal, te veel om op te noemen.

Inmiddels is de opbrengst bekend en is de cheque van €5140,- overhandigd aan het ziekenhuis! Een fantastisch mooi bedrag waarmee de afdeling spullen zal aanschaffen om een opname in het ziekenhuis iets te veraangenamen, zoals bijvoorbeeld muurspelen, speltafels.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant