Afbeelding

Kinderfilm, Geheugenbibliotheek, Vrijwilligers, Tabletcafé en Bookchallenge

Actueel 495 keer gelezen


Kinderfilm in de Voorjaarsvakantie

Tijdens de Voorjaarsvakantie wordt de Bibliotheek in Ouddorp omgebouwd tot bioscoop en wordt er een leuke kinderfilm gedraaid. Filminhoud: Door een misverstand belanden dertienjarige Julia en de achtjarige tweeling Ida en Sindre op een verlaten eiland in de Noordelijke IJszee.
Dinsdag 27 februari | Aanvang 14.00 uur | Raad- en Polderhuis, Raadhuisstraat Ouddorp |Toegang €4,00 / €2,50 voor bibliotheekleden

Geheugenbibliotheek

In Bibliotheekvestiging Middelharnis is sinds juni 2017 de Geheugenbibliotheek gevestigd. Bij de Geheugenbibliotheek vind je een collectie boeken en hulpmiddelen voor mensen met dementie (en mantelzorgers die te maken hebben met dementie).

Tabletcafé in samenwerking met Rabobank 't Haringvliet

Heb je een tablet en wil je ook telebankieren op je tablet? Op woensdag 21 februari verzorgen de medewerkers van Rabobank 't Haringvliet een Tabletcafé-bijeenkomst in de Bibliotheek in Ouddorp.
Je kunt hier terecht met al je vragen op het gebied van Rabobank Internetbankieren op je smartphone of tablet.
Aanvang 10.00 uur | Raad en Polderhuis, Raadhuisstraat Ouddorp|Toegang gratis

Vrijwilligers gezocht

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta is voor Bibliotheekvestiging Middelharnis en Oude-Tonge op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met het ondersteunen als gastheer/gastvrouw bij activiteiten (denk aan Tabletcafé, kinderactiviteiten, voorleesactiviteiten, gastvrouw bij een spellenclub voor mensen met dementie). Interesse? Stuur een email naar middelharnis@bzhd.nl

Bookchallenge 2018

Op zoek naar nieuwe leestips? Volg de Facebookpagina "Bookchallenge 2018" van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en word elke maand uitgedaagd om iets anders te lezen dan dat je normaalgesproken doet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant