Afbeelding

Geheugen-bibliotheek CollegeTour TabletCafé

Actueel 220 keer gelezen


Geheugenbibliotheek

In Bibliotheekvestiging Middelharnis is sinds juni 2017 de Geheugenbibliotheek gevestigd. Bij de Geheugenbibliotheek vindt u een collectie boeken en hulpmiddelen voor mensen met dementie (en mantelzorgers die te maken hebben met dementie). Daarnaast worden er ook regelmatig activiteiten georganiseerd rondom het thema dementie. De Geheugenbibliotheek is een samenwerking tussen Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en de Ketenzorg Dementie Goeree-Overflakkee.



CollegeTour met auteur
Maarten van der Graaff

Op dinsdagavond 20 februari organiseren Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta, RGO Middelharnis en Boekhandel Dekker en van Esbroek een CollegeTour-avond met auteur Maarden van der Graaf in de Rabobankzaal het Het Diekhuus.

Maarten van der GraaffMaarten van der Graaff (1987) groeide op op Goeree-Overflakkee (Stad aan 't Haringvliet) en geldt als een van de meest getalenteerde auteurs van zijn generatie. Hij debuteerde in 2013 met de dichtbundel Vluchtautogedichten, die het jaar daarop werd bekroond met de C. Buddingh'-prijs. In het voorjaar van 2015 verscheen zijn tweede bundel Dood werk.

Auteur Maarten van der Graaff wordt deze avond geïnterviewd door Wim Mastenbroek. Aan de hand van prikkelende vragen en stellingen leert u Maarten van der Graaff beter kennen en maakt u kennis met zijn werk. Boekhandel Dekker en van Esbroek is aanwezig met een boekentafel.
Inloop vanaf 19:00 uur in de Foyer van Het Diekhuus. Toegang €7,50 / jongeren tot 18 jaar gratis.


Tabletcafé in samenwerking met Rabobank 't Haringvliet

Op woensdag 21 februari verzorgen de medewerkers van Rabobank 't Haringvliet een Tabletcafé-bijeenkomst in de Bibliotheek in Ouddorp. U kunt hier terecht met al uw vragen op het gebied van Rabobank Internetbankieren op uw smartphone of tablet. Aanvang 10.00 uur | Raad en Polderhuis, Raadhuisstraat Ouddorp. Toegang gratis

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant