Afbeelding

" Sla maar raak Flakkee"

Actueel 209 keer gelezen

Melissant - In navolging van de succesvolle slagwerkdag, georganiseerd door de slagwerkdocenten van het MuziekgebouwGO, vorig jaar in Ouddorp, komt er dit jaar weer een nieuwe editie! Het gratis slagwerkfestival 'Sla maar raak Flakkee' vindt plaats op zaterdag 3 maart in de Melishof te Melissant. 

Men start rond 10.00 en begint dan met de grote groep.  Daarna splitsen alle slagwerkers in drie niveau's en gaan ze actief met de drie slagwerkdocenten aan de slag met afwisselende workshops. De slagwerkdocenten Sander Berkvens  Michiel Buijsse en Anno Appelo hebben al vaak grote successen geboekt met het slagwerkfestival hier op het eiland, maar ook daarbuiten, dus dit belooft weer een slaand success te worden!

Men werkt aan Zuid-Amerikaans slagwerk, besteedt veel aandacht aan samenspel en andere slagwerkonderwerpen. Aan het eind van de dag zo rond een uur of vier doen ze een eindpresentatie waar iedereen voor uitgenodigd is, familie en vrienden, maar u bent misschien benieuwd wat er op zo'n dag allemaal is gebeurd, of wil misschien weten wat het muziekgebouw u te bieden heeft op het gebied van slagwerk? U bent van harte welkom!

Men gaat een ontzettend leuke dag tegemoet met veel lol en dingen die je op slagwerk niet eens verwacht. Álle slagwerkers van het eiland zijn welkom, hoe meer hoe beter...

Voor lunch en drinken wordt gezorgd tegen een kleine vergoeding.

Trommel al je vrienden op, want deze te gekke dag mag je natuurlijk niet missen!

Opgeven en inschrijven kan via docent Anno Appelo; a.appelo@planet.nl
Vermeld je naam, je leeftijd, je niveau en eventueel je vereniging.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant