Afbeelding

Kaapse Comedy Night

Actueel 206 keer gelezen

Ouddorp – Na zijn succesvolle kennismaking met Ouddorp in november vorig jaar keert Max van den Burg op vrijdag 9 februari alweer terug in Strandtheater Houten Kaap. Samen met drie andere stand-up comedians staat hij op het podium tijdens de eerste 'Kaapse Comedy Night'.

De line up
De stand-up comedians die het podium zullen betreden tijdens de Kaapse Comedy Night zijn speciaal voor deze avond geselecteerd door Max, die deze avond ook als MC (Master of Ceremony) zal optreden. De door hem geselecteerde comedians zijn: Mark Waumans, Roel C. Verburg en Marlon Kicken.

Mark Waumans heeft 2017 de finale weten te bereiken van het Cameretten Festival en toert momenteel met de Finalistentournee Cameretten langs theaters door heel Nederland. Net als Roel C. Verburg, die muziek en stand-up comedy op fenomenale wijze met elkaar weet te combineren, mag Mark zich al enkele jaren rekenen tot de vaste comedians van Comedy Café Amsterdam. Marlon Kicken heeft nationale en internationale faam verworven met zijn typische humor. In 2009 won hij zowel de Publieksprijs als de Juryprijs bij de Culture Comedy Awards. Gecomplementeerd door Max van den Burg zal dit viertal de eerste Kaapse Comedy Night tot een onvergetelijke avond maken!

Voor meer informatie over de comedians en video's zie de Facebookpagina van de Houten Kaap: Facebook.com/houtenkaap. Kaarten voor de Kaapse Comedy Night kosten €15,00 en zijn online te bestellen via houtenkaap.nl en te reserveren via info@houtenkaap.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant