Afbeelding

Stads Toneel speelt "Pension van Lichte Zeden"

Actueel 431 keer gelezen

Middelharnis - Vrijdag 16 februari speelt toneelgroep 'StadsToneel' weer in de Rabobankzaal van het Diekhuus in Middelharnis. Het stuk dat zij spelen is geschreven door Carl Slotboom en heet 'Pension van Lichte Zeden'.

Als vrienden van Betty en Cor plotseling verhinderd zijn om op het huis te passen waarvan de bewoners op vakantie zijn, besluiten zij dit te doen. Als er opeens een vreemde dame met haar zoon in de kamer staan die beweren dat ze hebben gereserveerd wil Betty het fijne ervan weten en belt haar vriendin. Het blijkt dat het huis een vegetarisch pension is en tevens centrum voor spirituele levenshouding. Om hun vrienden niet in de moeilijkheden te brengen doen Betty en Cor alsof zij de eigenaren van het pension zijn en dus niks tegen de gasten te zeggen. Echter als er massages en magnetiseer sessies gevraagd worden beginnen de problemen pas echt.

U bent van harte welkom maar wees snel met kaartjes reserveren want voorstellingen van het Stads Toneel zijn altijd snel uitverkocht.

Stichting ZIJN, Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis
20.15 uur / € 9,00
www.hetdiekhuus.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant