Schrijversduo Miranda Scholts en Tim Grinwis aan het dichten...
Schrijversduo Miranda Scholts en Tim Grinwis aan het dichten...

Dichter Bij Muziek met "De elementen"

Actueel 261 keer gelezen

Middelharnis - Op 23 februari presenteert het schrijversduo Miranda Scholts en Tim Grinwis de voorstelling Dichter Bij Muziek met als thema "De elementen". Deze avond zal net als de vorige plaats vinden in de foyer van Het Diekhuus in Middelharnis. De avond begint om 20.00 uur en kaarten kunt u reserveren voor 5,00 p.p. via de website www.dichterbijmuziek.nl

De avond is wederom een drieluik van schone kunsten. Gedichten die geschreven zijn door Miranda en Tim zullen voorgedragen worden en begeleid door gevoelige afwisselende muziek. Ditmaal zal Tim begeleid worden door Annelies Rijk met haar viool, Arthur Visser op de handpan en verschillende instrumenten waaronder diverse trommels. Geertje en Eef Tobe van The music crew spelen op gitaar, piano en dwarsfluit. Een zeer uitgebreid muzikaal gezelschap!

Tussen de gedichten door worden er weer op interactieve wijze en passend bij het thema bloemschikkingen gemaakt die aan het eind van de avond verloot worden. Visueel gezien zal de foyer aangekleed zijn en het thema "De elementen" uitstralen. De grote opgebouwde Barendrechtse kast zal vol komen te staan met verrassende items die voor de nodige vraagtekens zullen zorgen.

Het zal weer een warme verrassende en afwisselende, culturele avond worden waarbij niets aan het toeval overgelaten wordt! En waarbij er vooral genoten kan worden van de diverse "Elementen"!

Informatie
Tijdstip: Zaal open 19.30 uur aanvang 20.00 uur
Entree: 5,00 p.p. reserveren via www.dichterbijmuziek.nl of 0646316345

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant