Op vrijdag 9 februari en zaterdag 10 februari organiseert het bestuur van de Bommelstee voor de zesde maal het Deltarent Open Darts.
Op vrijdag 9 februari en zaterdag 10 februari organiseert het bestuur van de Bommelstee voor de zesde maal het Deltarent Open Darts.

Bommelstee: 6e Editie Deltarent Open Darts

Actueel 646 keer gelezen

Den Bommel - Op vrijdag 9 februari en zaterdag 10 februari organiseert het bestuur van de Bommelstee te Den Bommel voor de zesde maal het Deltarent Open Darts. Mede door de eerdere succesvolle edities heeft Deltarent-directeur Jan de Graaf ook dit jaar weer besloten het grootste darttoernooi van Goeree-Overflakkee te ondersteunen in de Bommelstee, Deltarent is dus voor de 6e maal naam sponsor van dit mooie darts evenement.

Schot groep is overigens ook een flinke sponsor, samen met nog wat lokale kleinere sponsoren maken zij het mogelijk voor het bestuur van de Bommelstee om een grootse prijzenpot te kunnen bieden aan de darters die van door het hele land zullen komen, ook zullen er weer wat Belgische darters mee gaan doen.

Een totale prijzengeld van € 3.100,- moet er dus voor gaan zorgen dat er een deelnemersveld van boven de 100 dartspelers zal zijn, Er ligt bij het herentoernooi een hoofdprijs klaar van € 1.000,- en bij de dames een van € 200,-.

Voorafgaand van het Deltarent Open Darts zal er op vrijdag 9 februari om 17.30 uur voor de derde maal het Deltarent Open Jeugdtoernooi georganiseerd worden in de Bommelstee. Dit toernooi is toegankelijk voor spelers en speelsters van 10 t/m 17 jaar. 

Op zaterdag 10 februari zal de zaal open gaan om 09.00 uur en start men met het koppeltoernooi en damestoernooi om 11.00 uur. Rond de klok van 14.00 uur zal het hoofdtoernooi gespeeld worden.

Wilt u ook deelnemen aan de zesde editie van het Deltarent Open Darts of wilt u meer informatie over het toernooi? Neem dan een kijkje op de volgende website: www.dartshopkattestaart.nl. hier kunt u zich aanmelden voor de verschillende disciplines, en ook al de info vinden die u nodig heeft.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant