Voor mensen die bouwplannen hebben of zich daartoe oriënteren
Voor mensen die bouwplannen hebben of zich daartoe oriënteren

Inspiratiedagen 'Van idee tot droomhuis!'

Actueel 515 keer gelezen

Stellendam - Vrijdag 26 en zaterdag 27 januari worden de Inspiratiedagen 'Van idee tot droomhuis!' gehouden. Bij aannemingsbedrijf Bloemfontein aan de Deltageul 20 kunt u zich door gerenommeerde bedrijven laten voorlichten over (duurzaam) bouwen en wonen. De openingsuren zijn vrijdag van 18 tot 21 uur en zaterdag van 10 tot 16 uur.

De dagen zijn bedoeld voor mensen die bouwplannen hebben of zich daartoe aan het oriënteren zijn. Op het gebied van bouwen en wonen is er de afgelopen jaar veel veranderd.

Directeur Wiljo van den Nieuwendijk: 'Wij gaan op een bewuste manier om met grondstoffen en wij hebben aandacht voor natuur en milieu. Voor onze klanten betekent duurzaam wonen een laag energieverbruik zonder concessies te doen aan luxe. Over zowel het ontwerp- en bouwproces als het wonen zelf kunnen bezoekers zich tijdens onze inspiratiedagen uitgebreid laten voorlichten.'
Naast Duurzaam is ook Zorgeloos een thema tijdens deze dagen. Bloemfontein en alle deelnemende partners hebben gemeen dat ze een ongekend hoog serviceniveau hebben. André van den Nieuwendijk: 'Wie kiest voor bouwen met Bloemfontein in combinatie met één of meerdere van deze partners, kiest echt voor Zorgeloos Bouwen. Wij nemen echt alle zorgen die bij het bouwen van een woning komen kijken uit handen!'

De volgende bedrijven nemen deel aan de infodagen: Vermeulen Trappenfabriek, Mastermate - Luxe Deuren, Lambert Kozijnen, Bouwcenter Esselink, Interieur Paauwe, Installatiebedrijf Noordzij Brielle, A&B Elektrotechniek, Tieleman Keukens, BlueHome en Goemaat Glas.
www.bloemfontein.nl

Over Bloemfontein

Bloemfontein is gespecialiseerd in de realisatie van droomwoningen. In meer dan dertig jaar heeft Bloemfontein vele exclusieve woningen, luxe villa's en vrijstaande woningen gebouwd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant