Vrijwel iedereen krijgt ooit in zijn leven te maken met een hersenaandoening. Dat moet stoppen.
Vrijwel iedereen krijgt ooit in zijn leven te maken met een hersenaandoening. Dat moet stoppen.

Regiovertegenwoordigers Hersenstichting vragen hulp!

Actueel 218 keer gelezen

Van 29 januari t/m 3 februari wordt de Hersenstichtingscollecte gehouden. Voor deze collecte zijn de regiovertegenwoordigers van de Hersenstichting op zoek naar collectanten.

Gezonde hersenen zijn van levensbelang. Door een hersenaandoening raak je vaak jezelf kwijt. Lopen, praten en denken, alles wat zo vanzelfsprekend lijkt, kan zomaar voorbij zijn. Vrijwel iedereen krijgt ooit in zijn leven te maken met een hersenaandoening. Dat moet stoppen. De Hersenstichting zet zich in voor al die mensen met een hersenaandoening. Vrijwel iedereen krijgt ooit te maken met een hersenaandoening. Hieronder vallen onder meer beroerte, dementie, autisme, hersentumor, de ziekte van Parkinson en ADHD. 'Vermoeidheid' is een verschijnsel waar bijna alle mensen met hersenletsel mee te maken krijgen. Vermoeidheid wordt meestal veroorzaakt door het letsel zelf. Ook mensen met hersenaandoeningen, zoals migraine of depressiviteit, kunnen met ernstige vermoeidheid te maken krijgen.

U kunt zelf aangeven in welke straat en hoeveel uur u wilt lopen. Wat u ook doet, u helpt uw medemens ermee. Twee uurtjes collecteren voor al deze mensen, dat is een kleine moeite voor een groot effect. Helpt u ons mee? Opgeven kan via het hoofdkantoor van de Hersenstichting in Den Haag, 070-360 4816 of via www.hersenstichting.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant