Afbeelding

Digitaal gezondheidsplatform over zorg en welzijn

Actueel 202 keer gelezen

Vanaf 1 januari 2018 kunnen inwoners en (zorg)professionals van Goeree-Overflakkee terecht op de website www.GezondGO.nl voor alle informatie over zorg en welzijn in de regio.

GezondGO.nl is een gezamenlijk product van Zorggroep Haringvliet (en daarmee alle huisartsen) en de gemeente Goeree-Overflakkee. De website geeft juiste, actuele en betrouwbare informatie over het aanwezige zorgaanbod op Goeree-Overflakkee.

Het digitale gezondheidsplatform biedt een aantal belangrijke voordelen: zowel inwoners als professionals in de hulp-zorgverlening kunnen het gezondheidsplatform bekijken. Op deze website vinden zij alle relevante (praktische en handige) informatie op één plek, zoals adressen en links naar andere websites.

Organisaties, professionals en burgerinitiatieven hoeven alleen hun eigen informatie aan te leveren en actueel te houden, zodat de informatie via het platform gedeeld kan worden. Daarmee is de informatie beter en sneller beschikbaar. Afhankelijk van het gebruik en de behoefte van gebruikers wordt het platform verder ontwikkeld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant