GGOF.nl - Festival Onderwater in 't JAC op 20 januari
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl
Na ruim een halfjaar keert Charades terug naar Middelharnis met een afwisselend repertoire. Verwacht liedjes met veel dynamiek en een zoveel energie dat je je jas beter thuis kunt laten. (foto: Marcel Krijgsman)
Na ruim een halfjaar keert Charades terug naar Middelharnis met een afwisselend repertoire. Verwacht liedjes met veel dynamiek en een zoveel energie dat je je jas beter thuis kunt laten. (foto: Marcel Krijgsman) (Foto: Marcel Krijgsman)

Festival Onderwater in 't JAC op 20 januari

  •   189 keer gelezen   Actueel

Middelharnis - Op 20 januari organiseert rockband Charades samen met Poppodium Jailhouse een mini-festival in het JAC. Om 2018 af te trappen is het concept ONDERWATER bedacht, een festival met de 90's rockscene als basis. Aanvang 20.30 uur, deuren op om 20.00 uur/ Toegang €5.

Het idee ontstond al snel door de voorliefde van Charades voor grunge uit de jaren '90 en Jailhouse had hier wel oor naar! Dit voor Flakkee unieke evenement brengt bands uit heel Nederland en zelfs Engeland naar Middelharnis om moderne interpretaties van de nineties te laten horen.

Verwacht psychedelische grunge van het uit Eindhoven afkomstige SOWT. De band bestaat uit studenten van het Rock City Institute en zal je meenemen met dromerige gitaargeluiden en sterke songs.

Van hetzelfde kaliber is ZiNK. Als jij dacht dat grunge na Nirvana is opgehouden, dan heb je het mis! Deze showbeesten lijken rechtstreeks uit Seattle te komen om je te voorzien van authentieke sounds.

Speciaal voor deze avond reist het Britse gezelschap van Prey Drive af naar Middelharnis om een energieke show te geven. Deze ervaren muzikanten laten je zeker niet stilstaan! De rockband heeft een aanstekelijk punky karakter waar je geen genoeg van gaat krijgen!

Natuurlijk zal het Flakkeese Charades ook hun stempel op de avond drukken. Na ruim een halfjaar keert de band terug naar Middelharnis met een afwisselend repertoire. Verwacht liedjes met veel dynamiek en een zoveel energie dat je je jas beter thuis kunt laten.
 

reageer als eerste

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>