Nadat de burgemeester het startsein gaf, gingen de 96 deelnemers het water in.
Nadat de burgemeester het startsein gaf, gingen de 96 deelnemers het water in.

Burgemeester doet mee met Nieuwjaarsduik

Actueel 2.215 keer gelezen

Middelharnis – "Wat een prachtig begin van het nieuwe jaar. Wat ben ik trots en dankbaar. Al die deelnemers en 702,80 euro voor Kika!" Kees Witte maakte samen met zijn KiKa-G-O team een goede start van het jaar 2018.

"Wat ben ik trots op al die vrienden die met de 2e KiKa-duik hebben meegedaan echt geweldig. We hadden 96 deelnemers dat waren er 46 meer als vorig jaar, Super. William de Leeuw bedankt dat je weer hebt meegedaan en de cafetaria `t Hoad weer beschikbaar hebt gesteld, Top man."

Internationaal
Kees Witte is ook heel trots op zijn team KiKa-smurfen. "Zij hebben het weer geflikt. Vanmorgen zijn we om 10.30 uur de tenten gaan opbouwen. Het liep als een goed geoliede machine en we waren dan ook op tijd klaar." Om 11.30 uur werden de eerste twee deelnemers al ingeschreven, twee mensen uit Duitsland. Later op de dag schreef ook een deelnemer uit Columbia zich in, die hier op vakantie was bij zijn zus. "We worden internationaal!"

Om 13.30 uur verrichtte William de Leeuw het openingswoord. Daarna hield Kees Witte een praatje met een terugblik op het Kika-G-O-jaar 2017, dat een fantastisch jaar was. Burgemeester mevrouw Ada Grootenboer-Dubbelman, die aanwezig was om het startschot te geven, wenste iedereen een geweldig nieuwjaar toe. Daarna kleedde zij zich om want dit jaar ging zij, net zoals Kees Witte ook zelf het water in.

Jacques Van Roosmalen van Budokai Sense verzorgde een uitgebreide warming-up, waarna de burgemeester het startsein gaf. Toen gingen de 96 deelnemers het water in.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant