Het koor is op zoek naar nieuwe leden, naar gemotiveerde jonge dames die graag zingen en studeren, en staan voor een uniek repertoire.
Het koor is op zoek naar nieuwe leden, naar gemotiveerde jonge dames die graag zingen en studeren, en staan voor een uniek repertoire.

Repetities Jong Dameskoor Shira hervat vanaf 8 januari

Actueel 498 keer gelezen

Middelharnis – Vanaf 8 januari starten de repetities van Jong Dameskoor Shira o.l.v. Peter Wildeman.

Dames die kennis willen maken met het koor worden uitgenodigd om de drie open repetitie avonden te bezoeken nl. die op 8 januari in de "Hoeksteen" te Middelharnis, 24 januari in D'n Duyt, Steneweg 1 te Middelharnis en op 15 maart in de Christelijk Gereformeerde Kerk te Middelharnis, Hoflaan 41.

Het koor is nog op zoek naar nieuwe leden, naar gemotiveerde jonge dames die graag zingen en studeren, en staan voor een uniek repertoire.

De repetities worden gehouden van 19:30 tot 21:30 op verschillende locaties in Middelharnis.

Concerten
Jong Dameskoor Shira geeft dit voorjaar concerten in Middelburg, Dordrecht en in Middelharnis. In de loop van 2018 gaan ze een eigen CD opnemen met Psalmen en Gezangen met bekende musici en m.m.w. van een mannenensemble.

Zoals je kunt zien, is er weer een veelzijdig programma! Lijkt het je wat, dan hoopt men je te ontmoeten op 8 januari 2018.

Informatie
Meer informatie is te vinden op de website van het koor www.dameskoorshira.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant