Afbeelding

Aanbod 2018 Dementie Klik&Tik

Actueel 182 keer gelezen

Het nieuwe cursus- en activiteitenaanbod voorjaar 2018
Volgende week wordt het complete programma van de Bibliotheek geplaatst in deze krant (in de Cultuurbijlage), maar vanaf nu is het aanbod ook te vinden op de website www.leerenbeleef.nl.

Bij de Bibliotheek kun je voor van alles terecht! De Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta biedt een divers cursus- en activiteitenprogramma. Van een cursus "Ouddorp voor beginners (en gevorderden)" tot een cursus VakantieSpaans. Met uw vragen op het gebied van dementie kunt u terecht bij de spreekuren van de casemanagers dementie. Maar ook aanschuiven bij een Boek&Film-avond behoort tot de mogelijkheden.

Spreekuur Ketenzorg Dementie
In Bibliotheekvestiging Middelharnis is de Geheugenbibliotheek te vinden; een collectie boeken en hulpmiddelen die het leven van mensen met dementie (en hun naasten) kunnen vereenvoudigen.
Iedere eerste dinsdagmiddag van de maand tussen 14 en 15 uur zijn de casemanagers van de Ketenzorg Dementie aanwezig in de Bibliotheek. U kunt hier terecht met al uw vragen.
Het eerste spreekuur van de Ketenzorg Dementie staat gepland op dinsdagmiddag 9 januari van 14.00 – 15.00 uur (let op: een afwijkende datum i.v.m. Nieuwjaarsdag)
Bibliotheek Middelharnis |Dinsdag 9 januari|14-15 uur| toegang gratis

Cursus Klik&Tik - computerbasisvaardigheden
Is je goede voornemen voor 2018 om te gaan leren werken met een computer? Bij de cursus Klik&Tik leer je stap voor stap, in je eigen tempo, de eerste vaardigheden. Van internetten tot het sturen van een email; je zult zien; er gaat een wereld voor je open!
De cursus Klik&Tik wordt iedere woensdagmorgen gegeven tussen 9.30 en 11.30 in de Bibliotheekvestiging in Middelharnis. Instromen kan iedere eerste woensdag van de maand.
Een gemiddelde leerling heeft tussen de 10 en 15 lessen nodig om het werkboek door te werken.
Bibliotheek Middelharnis | iedere woensdag van 9:30-11:30| Kosten: eenmalig €15,00 voor het cursusboek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant